Pribor za id kartice - okovratne trakice i drzaci

Držači za kartice, ulošci i

okovratne trake

Poboljšajte identifikaciju zaposlenih uz vrhunske držače za ID kartice, uloške i obične i štampane okovratne trakice koje nudi MHT Group. Naša široka paleta visokokvalitetnih rešenja pruža zaštitu, organizaciju i praktičnost u nošenju ID kartica.

Pribor za ID kartice stipaljke, trakice i drzace
Sadržaj
  Add a header to begin generating the table of contents
  Pribor za ID kartice drzac i trakica za Solana

  Pribor za ID Kartice

  Da biste izbegli ponovno naručivanje i štampanje novih ID kartica, potrebno je da ih sačuvate od habanja i gubljenja, a to ćete najbolje postići ukoliko ih smestite u držače za ID kartice. U ID dodatke (plastika za id kartice) spadaju različiti držači kartica, u vidu kutija za kartice ili štipaljke ili jojo nastavka. Ovi dodaci služe da se kartica istakne, ali i da se zaštite od spoljašnjih oštećenja, ali i da budu na dohvat ruke.

  Pribor
  Držači kartica od polikarbonata

  Držači kartica od polikarbonata

  Polikarbonatski držači su plastični folderi, nalik na kutijice, koji štite karticu od uvijanja ili fizičkog oštećenja, a služe i da olakšaju identifikaciju zaposlenih. Ovi drzaci za kartice napravljeni su od polikarbonata, i kao takvi veoma su otporni i izdržljivi. Mogu da budu zakačeni različitim dodacima – štipaljkama, jojo ili magnetnim držačima. Ima ih u nekoliko varijanti – clear ili matt, uspravni, vodoravni, a postoje i potpuno prozirni ili transparentni u različitim bojama.

  Horizontalni držač od polikarbonata

  Ovaj držač ID kartica predstavlja zatvorenu kutiju u koju možete postaviti jednu karticu. Kartica je potpuno zaštićena sa svih strana. Izrađen je od polikarbonata – izuzetno čvrst i potpuno transparentan. Može se kačiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držačem ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 95 x 70 x 5 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: vodoravna

  drzaci za kartice od polikarbonata, pribor za ID kartice

  Vertikalni držač od polikarbonata​

  Ovaj držač za ID kartice predstavlja zatvorenu kutiju u koju možete smestiti jednu karticu. Kartica je potpuno zaštićena sa svih strana. Izrađen je od izuzetno čvrstog i potpuno transparentnog polikarbonata. Može se pričvrstiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držača ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 60 x 102 x 4 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: uspravna

  Držači kartica od polikarbonata, PLASTIKA za kartice drzac

  Horizontalni držač za dve kartice

  Ovaj držač za ID kartica je namenjen istovremenoj upotrebi dve kartice. Jedna kartica je potpuno zatvorena, dok je druga dostupna sa spoljne strane. Držač je potpuno proziran. Izrađen je od izuzetno čvrstog polikarbonata. Može se pričvrstiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držača ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 91 x 61 x 7,5 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: vodoravna

  Drzaci za kartice do polikarbonata, pribor za ID kartice
  Pribor

  Drzaci kartica tvrda plastika

  Držači kartica od tvrda plastika

  To su drzaci za kartice koji su napravljeni od tvrde i izdržljive PVC/PET plastike. Dizajn držača prilagođen je praktičnoj upotrebi, pa se ID kartice lako ubacuju i stoje stabilno u držaču. Podaci na kartici su jasno prikazani i lako dostupni.

  Držač ID kartica, tvrda plastika, pribor za ID kartice, holder Id kartice, drzac

  Horizontalni držač za kartice

  Ovaj tip držača od tvrde plastike je izuzetno lagan i udoban za upotrebu. Identifikaciona kartica ostaje nepokrivena sa prednje strane i potpuno vidljiva. Može se kačiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držačem ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 89 x 63 x 3 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: vodoravna

  Držači ID kartica, tvrda plastika, pribor za ID kartice drzaci

  Vertikalni drzac za kartice

  Ovaj specifičan model držača, napravljen od tvrde plastike, karakteriše izuzetna lakoća i udobnost pri korišćenju. Vaša identifikaciona kartica ostaje nezaklonjena sa prednje strane, što omogućava potpunu vidljivost. Mogućnosti pričvršćivanja uključuju štipaljku za ID kartice, Jo-jo držač ili okovratnu traku.

  Dimenzije držača: 58 x 101 x 3 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: uspravna

  Plastika za id kartice pribor za ID kartice

  Horizontalni držač za dve kartice

  Ovaj držač za id kartice je dizajniran za nošenje dve kartice. Kartice se postavljaju na obe strane i ostaju potpuno nepokrivene. Izuzetno lagan i udoban za upotrebu. Može se kačiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držačem ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 90 x 66 x 8 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: vodoravna

  Vinil

  Držači kartica meka plastika

  Držači kartica od meka plastika

  Ovi ID držači, napravljeni su od kvalitetnog vinila, izuzetno su lagani i fleksibilni. Pored plastičnih, mogu da zaštite od oštećenja i kartice štampane na papiru. Čist i izdržljiv providan materijal štiti karticu od habanja. Izrađen od tankog PVC materijala, naš vinil držač je dizajniran da zaštiti Vaše identifikacione kartice, istovremeno omogućavajući njihovu vidljivost izbliza i sa daljine.

  Horizontalni vinil držač

  Ovaj horizontalni držač legitimacija je idealan za čuvanje kartica. Napravljen je od debelog vinila koji je izuzetno jak, a ipak može sa lakoćom da drži nekoliko kartica. Potpuno transparentan. Može se kačiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držačem ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 94 x 75 x 1 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: horizontalna

  Drzac ID kartica od meka plastika, pribor za kartice, vinil, drzac

  Vertikalni vinil držač

  Naš uspravni uložak za id kartice pruža savršeno rešenje za čuvanje Vaših kartica. Izrađen od debelog i izuzetno izdržljivog vinila, ovaj držač može lako držati više kartica istovremeno. Potpuno transparentan dizajn omogućava jasnu vidljivost kartica. Može se jednostavno pričvrstiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držača ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 64 x 105 x 1 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: horizontalna

  Držač za kartice od meka plastika, holder za kartice, vinil drzac kartica

  Dupli vinil držač

  Naš dupli držač za ID kartice od vinila pruža idealno rešenje za čuvanje vaših kartica. Sastoji se od dva dela, omogućavajući Vam da u svaki deo stavite po jednu karticu. Izrađen od debelog i izuzetno izdržljivog vinila, ovaj držač može lako držati dve kartice istovremeno. Potpuno transparentan dizajn omogućava jasnu vidljivost kartica. Može se jednostavno pričvrstiti pomoću štipaljke za ID kartice, Jo-jo držača ili okovratnom trakom.

  Dimenzije držača: 93 x 70+70 x 1 mm
  Dimenzije kartice: 86 x 54 mm
  Orijentacija: horizontalna

  Držač za kartice od meka plastika, pribor za ID kartice, holder za kartice, vinil

  Jo jo držači za ID kartice

  Yo-yo držač

  Jojo držač za identifikacione kartice idealan je za ljude koji žele brz i lak pristup svojoj ID kartici ili kartici za pristup dok su u pokretu. Pruža praktično i sigurno rešenje za prikazivanje Vaše kartice, obezbeđujući da ostane vidljiva i lako dostupna u svakom trenutku.

  Jojo  bedž ima mehanizam za kačenje kartice i štipaljku koja se lako može pričvrstiti na odeću, što obezbeđuje da držač za ličnu kartu ostane sigurno na svom mestu.

  Na njih se mogu odštampati i zalepiti promotivne 3D nalepnice.

  Slika sadrzi 4 jo jo držači: plavi jojo držač,crni jo jo drzac i beli Yoyo drzaci
  DODACI

  Štipaljke za ID kartice

  Štipljka držač za id kartice

  Krokodil štipaljka

  Krokodil štipaljke za ID bedževe su savršene za kompanije i organizacije koje zahtevaju da njihovi zaposleni nose svoje ID kartice na vidljiv, ali diskretan način. Ovi korisni mali dodaci mogu se direktno prikačiti na džep korisnika. Klipovi se mogu direktno pričvrstiti za ID karticu koja mora imati probijenu rupu, ili se mogu prikačiti za drugi tip držača kartice.

  Štipljka držač za id kartice

  Krokodil štipaljka sa zihernadlom

  Ovo su posebne štipaljke koje se pričvršćuju na karticu pomoću samolepljive trake. Namenjene su za direktno kačenje ID kartica na odeću. Imaju dodatno postavljenu zihernadlu, tako da korisnik može odabrati da li će koristiti štipaljku ili iglu. Izuzetno su udobne i lagane za korišćenje, pri čemu kartice ostaju nepokrivene, a svi detalji na njima se jasno vide.

  Štampanje ID kartica

   U MHT Group-i razumemo važnost profesionalnog i kvalitetnog izgleda ID kartica. Zato nudimo vrhunsku uslugu štampanja ID kartica koja je prilagođena Vašim specifičnim potrebama – od dizajniranja do štampanja.

  ID kartice i legitimacije World Security Union, koje služe kao legitimacija i kartice za kontrolu pristupa. Personalizovane su sa fotografijom, ličnim podacima i serijskim brojem. Izrađene su visokokvalitetnom digitalnom UV ofset štampom i naknadnom personalizacijom na termalnom printeru.
  DODACI

  Okovratne trakice

  MHT Group nudi široku paletu ID trakica koje mogu biti jednostavne i efektivne za prikaz identifikacijskih kartica. Ove trakice se nose oko vrata i imaju kopču ili neki drugi način pričvršćivanja za sigurno držanje i prikazivanje identifikacijskih kartica​​.

  Postoji mnogo opcija za prilagođavanje Vaših ID trakica, uključujući izbor boje, širine, stila ispisa, teksta ili grafike, načina pričvršćivanja i zatvaranja (uključujući sigurnosno prekidanje).

  Evo nekoliko mogućnosti koje se mogu odabrati u zavisnosti od stila trakice:

  Trakice sa sigurnosnom kopčom (Breakaway) – Ova vrsta zatvaranja trakice nudi ugrađenu sigurnosnu funkciju na poleđini. Automatski se otpušta i odvaja od vrata nosioca ako se povuče ili uhvati, sprečavajući moguće gušenje. Idealno je kada se koristi u objektima gde radnici rade na mašinama, u medicinskim ustanovama, školama i sl.

  Završne opcije za reklamne trake – Dostupne završne opcije će zavisiti od stila trakice koju izaberete. Završne opcije dodaju funkcionalnost vašoj trakici: ID kartice, ključevi i mobilni telefoni mogu se nositi oko vrata na trakici, ili se svi dodaci mogu lako ukloniti sa trakice jednostavnim klikom.

  Dodaci za okovratne trake – Prikačite svoju ID karticu – ili jojo priključak, čak set ključeva, mobilni telefon ili bocu s vodom – na svoju trakicu. Izbor stilova dodataka će zavisiti od stila trakice. Većina dodataka je u stilu klipse i zahteva da su ID kartice probušene ili se mora koristiti neki držač za ID kartice.

  MHT Group-a je posvećena pružanju kvalitetnih ID trakica koje su i praktične i estetski privlačne. Bez obzira na Vaše potrebe, bilo da tražite standardne trakice spremne za isporuku ili želite prilagođene trakice dizajnirane prema Vašim specifičnim zahtevima, tu smo da Vam pružimo najbolje moguće rešenje.

  Stampane okovratne trakice za ID kartice

  Standardne okovratne trake

  MHT Group je ponosan na širok asortiman standardnih traka za ID kartice koje držimo na stanju. Ove trakice su spremne za direktnu prodaju i isporuku, što našim klijentima omogućava brzo i efikasno rešenje za njihove potrebe.

  Okovratne trakice, reklamne trake za ID kartica

  LANY 10 trakica

  Standardna okovratna traka sa karabinjerom. Izuzetno jaka i udobna.

  Materijal: PVC, Silicone, Polyester
  Dužina:
  94 (2 x 47)  cm
  Širina: 10 mm
  Priključak: karabinjer
  Dodaci: ne
  Boje:

  Okovratne trakice, reklamne trake za ID kartica

  LANY 20 trakica

  Standardna okovratna traka sa karabinjerom. Izuzetno jaka i udobna.

  Materijal: PVC, Silicone, Polyester
  Dužina:
  94 (2 x 47)  cm
  Širina: 20 mm
  Priključak: karabinjer
  Dodaci: ne
  Boje:

  Okovratne trakice, reklamne trake za ID kartica

  LANY 20 PRO trakica

  Standardna trakica sa karabinjerom i sigurnosnom kopčom u boji trake.

  Materijal: PVC, Silicone, Polyester
  Dužina:
  90 (2 x 45) cm
  Širina: 20 mm
  Priključak: karabinjer
  Dodaci: 2 plastične spojnice
  Boje:

  Okovratne trakice, reklamne trake za ID kartica

  STEP UP trakica

  Standardna trakica sa karabinjerom i priključkom za mobilni telefon.

  Materijal: PVC, Silicone, Polyester
  Dužina:
  94 (2 x 47)  cm
  Širina: 10 mm
  Priključak: karabinjer
  Dodaci: 2 spojnice, mob. priključak
  Boje:

  * Iako imamo širok asortiman, ne možemo garantovati da će svaka vrsta ili boja trakica za ID kartice uvek biti na stanju. Za specifične upite o dostupnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.

  Brendirane trake

  Štampane okovratne trake

  MHT Group nudi štampane trake za ID kartice, predstavljajući Vašu kompaniju na profesionalan i impresivan način.

  Štampa se može uraditi na obe strane trakice, u punom koloru (CMYK), omogućavajući  živopisne dizajne. Standardna dužina naših trakica je 94 cm (2 x 47 cm), a širina 2 cm, ali nudimo i opcije prilagođavanja prema potrebama klijenata.

  Pored toga, nudimo dodatne elemente kao što su jojo držač, sigurnosna kopča i priključak za mobilni telefon, dodatno proširujući funkcionalnost naših trakica.

  Bez obzira na Vaše potrebe, naše štampane trakice za ID kartice su odličan način da unapredite prepoznatljivost svog brenda i istaknete se na tržištu.

  Najbolja oprema za ID kartice!

  Najbolja oprema za ID kartice!

  Štampane okovratne trakice, štampane trake

  štampane trake

  MHT Group nudi štampane trakice za ID kartice, predstavljajući vašu kompaniju na profesionalan i impresivan način.

  Štampa se može uraditi na obe strane trakice, u punom koloru (CMYK), omogućavajući vibrantne i živopisne dizajne. Standardna dužina naših trakica je 94 cm (2 x 47 cm), a širina 2 cm, ali nudimo i opcije prilagođavanja prema potrebama klijenata.

  Nudimo i dodatne elemente kao što su jojo držač, sigurnosna kopča i priključak za mobilni telefon.

  Naše štampane trakice za ID kartice su odličan način da unapredite prepoznatljivost svog brenda.

  Najbolja oprema za ID kartice!

  Svratite kod nas na kafu
  Pošaljite upit
  Preko onlajn formulara

   Brzo i Lako

  Formular za naručivanje pribora

  Koristite naš formular za naručivanje Pribor za ID kartice kako biste brzo i jednostavno započeli proces izrade personalizovanih kartica koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Izrada kartica nikada nije bila lakša!

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  Ime i Prezime
  Pribor za kartice

  Često postavljena pitanja

  Bagzy ima pitanja odnosno okovratne trake i drzaci za kartice

  Rok za izradu brendiranih traka za  kartice je 2-5 dana, u zavisnosti od količine i željenih dodatnih elemenata. Vašu porudžbinu možemo dostaviti putem kurirske službe PostExpress u roku od 24 sata.

  Minimalna količina za naručivanje štampanih trakica za akreditacije je 20 komada.

  Cena standardnih traka može varirati između 40 RSD i 200 RSD, u zavisnosti od količine i dodatnih elemenata kao što su bezbednosno zatvaranje, držač za mobilni telefon, yo-yo držač i drugi. Brendirane trake su značajno skuplje, a dodatni elementi dodatno povećavaju cenu. Trake za kartice cena

  Možete nam poslati Vašu porudžbinu direktno putem emaila ili nas možete pozvati na poslovne telefone. Za Vašu udobnost, napravili smo i poseban formular koji možete pronaći na ovoj stranici.

  JO JO drzac id kartica i plastika za kartice

  Plastika za id kartice

  Naša kolekcija plastika za ID kartice obuhvata različite opcije, od držač za kartice do okovratnih traka, koje će vam omogućiti praktično korišćenje vaših identifikacionih kartica.

  Držači za kartice su izrađeni od izdržljive plastike koja pruža čvrstu zaštitu vašim karticama. Njihov dizajn omogućava lako ubacivanje i sigurno držanje kartica. Bilo da vam je potreban držač za jednu ili više kartica, naša ponuda obuhvata različite modele koji će odgovarati vašim potrebama.

  Okovratne trake su odličan izbor za one koji žele praktično nošenje ID kartica. Naše trake su udobne i lagane, a istovremeno pružaju sigurno pričvršćivanje kartice na vašem vratu. Bez obzira na to da li ste na poslu, na događaju ili u školi, naše okovratne trake će vam omogućiti jednostavan pristup vašim karticama.

  Naš pribor za ID kartice je napravljena od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurala dugotrajnost i zaštitu vaših kartica. Bilo da su kartice u pitanju za identifikaciju zaposlenih, pristup, studente ili posetioce, naša plastika će ih pouzdano čuvati od oštećenja i habanja, držač za kartice No1 Držači i Okovratne Trakice i trake za akreditacije.

  Tags: okovratne trakice, trake za akreditacije

  trake za akreditacije

  Crvene trake za akreditacije i okovratne trakice Generali