Rfid kartice

Štampane i Blanko RFID Kartice

NFC, Proximity i SMART

MHT Group nudi sve vrste RFID karticae na frekvencijama 125 KHz i 13,56 MHz.
Bele i štampane RFID kartice / NFC, Proximity i SMART kartice / Mifare. Odličan kvalitet i povoljne cene!

RFID Kartice, cip karte, kartice za kotrolu pristupa, generali kartice
Sadržaj
  Add a header to begin generating the table of contents

  RFID kartice

   MHT Group, nudimo širok spektar RFID kartica prilagođenih Vašim specifičnim potrebama. Naša ponuda uključuje štampane i blanko RFID kartice, koje se mogu koristiti u različitim aplikacijama, uključujući kontrolu pristupa, identifikaciju, praćenje inventara, i mnoge druge.

  RFID, NFC, Proximity i Smart kartice - definicije

  RFID, NFC, Proximity i Smart kartice
  DEFINICIJE

  Pre svega, potrebno je da razjasnimo vrste beskontaktnih i pametnih kartica, da Vas upoznamo sa njihovim mogućnostima, a nakon toga da Vas bolje upoznamo sa čipovima koje nudimo.

  RFID kartice

  RFID je skraćenica od Radio frequency identification (u slobodnom prevodu — Identifikacija putem radio frekvencije). Takvi čipovi se oslanjaju na radio talase za prenos informacija, koji uključuje takozvane Proximity (Proxy) kartice, NFC kartice, Mifare kartice i jedan deo pametnih kartica. Koriste se različite RFID frekvencije, uključujući 125 kHz niskofrekventne (LF), 13,56 MHz visokofrekventne kartice (HF) i kartice koje rade sa ultra-visokom frekvencijom (UHF) 860-960 MHz.

  Proximity (Proxy) kartice

  Izraz proximity kartice odnosi se na RFID kartice koje se koriste samo za identifikaciju pomoću ugrađenog serijskog broja. U najčešćem slučaju, to su niske frekvencijske kartice (125 KHz) koje su samo za čitanje (bez mogućnosti upisivanja informacija na čip). Međutim, ovaj izraz se može odnositi i na visokofrekventne kartice kao što su MIFARE, koje se, pored toga što je na njih moguće upisati podatke, mogu koristiti i samo čitanjem njihovog serijskog broja.

  NFC kartice

  NFC je samo podskup RFID-a, sa strožijim pravilima i standardima koji se primenjuju, što ih čini sigurnijim i omogućava brži prenos informacija. Trenutni NFC čipovi rade na frekvenciji 13,56MHz i zasnovani su na standardu ISO14443. Ali nisu svi čipovi koji zadovoljavaju ovaj standard u skladu sa NFC-a.

  Pametne smart kartice

  Pametna ili smart kartica (engl. smart card) je plastična kartica koja u sebi ima ugrađen čip integrisanog kola (engl. integrated circuit chip ICC). Pametne kartice koje imaju metalna polja za električno povezivanje sa unutrašnjim čipom i nazivaju se kontaktne smart kartice. Postoje i beskontaktne smart kartice koje su u skladu sa ISO / IEC 14443, poput MIFARE Classic i Mifare DesFire kartica.

  Hibridne kartice

  Ove kartice sadrže dva nezavisna čipa, jedan za kontaktne operacije i drugi za beskontaktne. Svaki čip radi nezavisno i ne deli memorijski prostor ili funkcionalnost. Dakle, može se reći da su to dve kartice koje su fizički integrisane u jednu. Primer ovakvih kartica mogu biti neke kreditne ili debitne kartice koje imaju mogućnost i kontaktnog i beskontaktnog plaćanja, ali sa dva različita čipa. Jednostavnim rečima, hibridne kartice su kao dve kartice u jednoj.

  Dvostruki interfejs

  Dual-Interface kartice: Za razliku od hibridnih, ove kartice imaju jedan čip koji može da komunicira i kontaktima i bezkontaktno. Čip deli memorijski prostor i funkcionalnosti između kontaktnih i beskontaktnih interfejsa, što znači da obe metode pristupa koriste iste podatke i aplikacije na kartici. Ovo omogućava veću fleksibilnost i jednostavniju implementaciju za organizacije koje ih koriste. Jednostavnim rečima, dual-interface kartice jedna kartica koja može da se koristi na dva načina.

  Beskontaktne pametne kartice koriste tehnologiju radiofrekventne identifikacije (RFID) za bežičnu komunikaciju sa čitačem. Bakarna ili aluminijumska antena povezana je sa čipom, a zatim je laminirana unutar kućišta PVC kartice. Beskontaktne pametne kartice se razlikuju od osnovnih kartica sa memorijom po tome što poseduju viši nivo zaštite, veći kapacitet memorije i procesore visoke sigurnosti. Koristimo PVC i PET materijal koji nam omogućava proizvodnju najtanjih ISO beskontaktnih pametnih kartica.

  RFID kartice koriste se za E-kartice, Iidentifikacione kartice, kartice lojalnosti kupaca ili kartice za javni prevoz, a mogu se koristiti kao sredstvo plaćanja. Zbog svoje visoke bezbednosti, ove kartice su pogodne kao memorijske kartice za podatke ili kao sigurnosni ključ za sisteme pristupa i evidencije radnog vremena. Čip kartice se mogu koristiti za različite platforme, a takođe se mogu integrisati u postojeće sisteme.

  Svratite kod nas na kafu
  Pošaljite upit
  Preko onlajn formulara
  U ponudi
  Rfid kartice koje nudimo

  Rfid kartice koje nudimo

  Blanko bele proximity kartice, Rfid i Mifare kartice, Izrada blanko belih RFID kartica

  Blanko RFID Kartice

  U ponudi imamo skoro sve vrste PROXIMITY / RFID, NFC i SMART kartica (blanko RFID kartice).

  • Nudimo kartice sa niskom frekvencijom koje rade na 125 KHz, idealne za aplikacije koje zahtevaju dugi domet čitanja i jednostavnu implementaciju. Ove kartice su savršene za kontrolu pristupa, identifikaciju, praćenje inventara, i druge primene.
  • Takođe, u našoj ponudi su i kartice visoke frekvencije koje rade na 13,56 MHz. Ove kartice pružaju veću sigurnost i mogućnost za složenije aplikacije, uključujući beskontaktno plaćanje, interaktivno oglašavanje, i druge.

  Veličina: 85,60 x 53,98 mm.
  Debljina: 0,8 mm (31 mil)
  Površina: sjajna

  Površina: mat
  Debljina: u rasponu 0,80 – 1,10 mm
  Bušenje: moguće je bušenje različitih standardnih rupa kako i prilagođeno CNC bušenje.
  Magnetna traka: LoCo – HiCo

  Blanko rfid kartice – cena naših blanko RFID kartica sa čipom varira u zavisnosti od količine koju naručujete i eventualnih dodatnih opcija. Da biste dobili preciznu cenovnu ponudu prilagođenu vašim specifičnim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate i pošaljete upit.

  Možete preuzeti kartice direktno iz naše kancelarije. Ukoliko vam više odgovara, nudimo i opciju dostave na adresu po vašem izboru. Za dostavu koristimo usluge Post Express-a, a troškovi dostave se određuju prema njihovom važećem cenovniku.

  Izrada štampanih RFID kartica koje nudimo u MHT Grupi

  Štampane RFID Kartice

  U MHT Group, nudimo štampane RFID kartice koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama.  Takođe nudimo izuzetno brzo štampanje u boji ili jednobojno, pomoću štampača za kartice, ili kartice koje su proizvedene visokokvalitetnom UV ofset štampom sa najboljim kvalitetom štampe za proizvodnju najatraktivnijih kartica.

  Ove kartice su idealne za različite primene, uključujući kontrolu pristupa, identifikaciju, praćenje inventara, i druge. Takođe, nudimo mogućnost personalizacije štampanih RFID kartica, uključujući štampanje logotipa, izbor boja, i druge.

  Veličina: 85,60 x 53,98 mm.
  Debljina: 0,8 mm (31 mil)
  Površina: sjajna

  Materjal: BIO plastika (EKO)
  Površina:
  mat
  Debljina: u rasponu 0,80 – 1,10 mm
  Personalizacija: imena, fotografija, štampanje serijskog broja, UID broja, bar koda
  Bušenje: moguće je bušenje različitih standardnih rupa kako i prilagođeno CNC bušenje.
  Potpisni panel ili Greb-greb (Scratch off) panel
  Magnetna traka: LoCo – HiCo
  Posebne boje: srebrne, zlatne, bronzane i biserne metalik boje, Panton boje, UV nevidlivo mastilo
  Lak: Posebno UV lakiranje
  Dodatne: Zlatotisak i holograme

  Cena za štampanih RFID kartica sa cipom se određuje u zavisnosti od količine koja se naručuje i dodatnih opcija, ako ih ima. Da biste dobili konkretnu cenovnu ponudu, molim vas, pošaljite upit

  Kartice se mogu preuzeti iz naše kancelarije – Njegoševa 8, Beograd Vračar. Po želji klijenta, kartice se mogu dostaviti na adresu koju on odredi. Dostava se vrši uz pomoć Post Express-a, prema cenovniku koji određuje kurirska služba.

  Izrada drvenih RFID kartica MHT Grupa sa NFC čipom, personalizovane putem laserskog graviranja

  Drvene RFID karte

  Pored uobičajenih RFID kartica od plastičnih (PVC) materijala, možemo Vam ponuditi i kartice od drvenih materijala sa beskontaktnim čipom. Ove kartice sa ključem su 100% bez plastike, 100% biorazgradive i održive. Ove privlačne, impresivne i atraktivne drvene kartice mogu biti različitih oblika i veličina. Mogu se napraviti od različitog drveta, laserski gravirati, štampati u boji ili kombinovati.

  Veličina: 85,60 x 53,98 mm.
  Debljina: 1,5 mm – 3 mm

  Laserska personalizacija: imena, štampanje serijskog broja, UID broja, bar koda
  Bušenje: prilagođeno CNC bušenje.
  Magnetna traka: LoCo – HiCo
  Štampanje: ofset CMYK štampa

  Cena naših štampanih RFID kartica sa čipom varira u zavisnosti od količine koju naručujete i eventualnih dodatnih opcija. Da biste dobili preciznu cenovnu ponudu prilagođenu vašim specifičnim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate i pošaljete upit.

  Možete preuzeti kartice direktno iz naše kancelarije, koja se nalazi na adresi Njegoševa 8, Beograd, Vračar. Ako vam više odgovara, nudimo i opciju dostave na adresu po vašem izboru. Za dostavu koristimo usluge Post Express-a, a troškovi dostave se određuju prema njihovom važećem cenovniku.

  U ponudi

  Vrste RFID Čipova

  Nudimo širok asortiman pametnih čipova koji koriste vodeću tehnologiju u industriji od NXP Mifare®, NTAG®, EM Microelectronic i Fudan.

  Glavne komponente RFID kartica su mikročip i antena. Mikročip kontroliše svu komunikaciju sa čitačem, kao i skladištenje podataka, šifrovanje podataka i bezbednost pristupa. RFID čip je pasivan element, stoga nema potrebe za bilo kakvim unutrašnjim napajanjem (baterijom). Snagu crpi iz magnetne komponente RF rezonantne frekvencije koju generiše čitač. Podaci se prenose moduliranjem rezonantne frekvencije.

  Postoje različite vrste mikročipova koji se mogu koristiti, od jednostavnih do visoko sofisticiranih za podršku više aplikacija.

  125 KHz - nisko-frekventne (Low Frequency - LF)

  Vrste čipova: TK4100/EM4100, EM4200, EM4102, T5577, Hitag 1&2

  Opšti opseg frekvencija: 30 – 300 kHz

  Opseg primarne frekvencije: 125 – 134 kHz

  Opseg čitanja: do 10 centimetara (u zavisnosti od čitača)

  Primene: praćenje životinja, kontrola pristupa i radnog vremena itd.

  Prednosti: Dobro radi u blizini tečnosti i metala

  Mane: Vrlo kratak opseg čitanja, ograničen broj memorije, niska brzina prenosa podataka

  Beskontaktna kartica TK4100 je svetski poznat čip kompatibilan sa EM4100 (EM-marine), identičnih performansi, ali niže cene proizvodnje! Svaka TK4100 kartica ima jedinstveni serijski broj. To je odlično rešenje za sisteme kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, koji ne zahtevaju veoma visok nivo bezbednosti.

  • Čip: ТК4100 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: samo za čitanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 64 bits

  EM4102 je popularna RFID ISO kartica koja radi na frekvenciji od 125KHz i može je čitati širok spektar čitača za kontrolu pristupa. Ove kartice nude 64 -bitnu memoriju i pružaju idealnu površinu za štampanje koristeći štampač kartica.

  • Čip: EM4102 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: samo za čitanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 64 bita

  Beskontaktna kartica EM4200 je široko rasprostranjena RFID tehnologija. To je ažurirana verzija kartica EM4100 / EM4102. Svaka proximity kartica EM4200 ima jedinstveni serijski broj.

  • Čip: EM4200 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: samo za čitanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 128 bits

  TK5577 RFID kartica je LF beskontaktna kartica od 125 kHz, koja koristi originalni ATM5577 (skraćeno T5577) čip. Za razliku od kartica EM4200, EM4102 i TK4100, kartica TK5577 je kartica za višekratno upisivanje u koju možete prepisati podatke. Kartica T5577 je bez identifikacionog broja (UID). ID se mora izabrati i upisati pomoću T5577 kompatibilnog čitača. Kapacitet skladištenja T5577 kartice nije veliki, ali ima bogatu i fleksibilnu konfiguraciju i način rada.

  • Čip: Atmel ATA5577 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 330 bits

  HITAG 1 je razvila kompanija NXP u nameri da bude i transponder i 125khz RFID kartica i da ima mogućnos da se na njoj može upisivati informacija. HITAG 1 transponderi imaju znatno veći kapacitet memorija u odnosu na druge čipove i pružaju 2048bita (256 bajta) EEPROM memorija koja je formatirana u particije 32 bita. 

  • Čip: HT1x (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: HITAG 1
  • Kapacitet: 2048 bits

  13.56 MHz - visoko-frekventne (High Frequency - HF)

  Vrste čipova: MIFARE Classic, MIFARE Ultralight EV1, MIFARE Ultralight C, MIFARE Plus, MIFARE Desfire, i-CODE SLI

  Opseg primarne frekvencije: 13.56 MHz

  Opseg čitanja: do 30 centimetara (u zavisnosti od čitača)

  Primene: kontrola pristupa i radnog vremena, legitimacije, Kazino kartice, NFC aplikacije

  Prednosti: NFC globalni protokoli, veće opcije memorije, globalni standardi

  Mane: Kratki opseg čitanja, niska brzina prenosa podataka

  MIFARE Classic 1K S50 je jedna od najzastupljenijih visokofrekventnih beskontaktnih čip kartica. Ova pametna kartica radi na frekvenciji 13,56MHz i usklađena je sa ISO 14443 Tipe-A standardom. Najčešće se koristi u izdavanju karata za javni prevoz, upravljanju pristupom, sistemu E-bankinga, lojalne kartice itd.

  • Čip: MF1 IC S50 (datasheet)  / MF1 MOA4 S70 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 1 KB ili 4 KB

  NXP MIFARE Plus® EV1 je napredna verzija MIFARE Plus RFID čipa koja nudi prošireni skup funkcija za omogućavanje usluga preko vazduha i selektivnih nadogradnji bezbednosno relevantnih aplikacija. Ovaj čip koristi napredni standard za enkripciju (AES) za autentifikaciju, zaštitu integriteta podataka i enkripciju podataka.

  MIFARE Plus® EV1 se koristi u različitim aplikacijama, uključujući javni prevoz, upravljanje pristupom, plaćanje, lojalnost, univerzitetske kartice, elektronsko naplaćivanje putarine i parkiranje.

  • Čip: MF1PH4131DA6 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO 14443-4
  • Kapacitet: 2K or 4K EEPROM

  MIFARE DESFire EV1 beskontaktna kartica sadrži 2K, 4K ili 8K bajtova EEPROM memorije sa brzim programiranjem i idealna je za programerska rešenja i provajdere koji žele da kombinuju i podrže više primena na jednoj pametnoj kartici. U potpunosti je u skladu sa zahtevima za brz i siguran prenos podataka, fleksibilnu organizaciju memorije i interoperabilnost sa postojećom infrastrukturom.

  • Čip: MF3ICDx21_41_81 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 2 KB, 4 KB ili 8 KB

  *NFC kompatibilan

  MIFARE Ultralight EV1 čip kartica je mnogo ekonomičnija NFC kartica. Čip koji koristi dizajniran je u pojednostavljenom načinu primene i može se ugraditi u kartice tanjih dimenzija. Ultralaka EV1 kartica je nekodiran proizvod koji se može koristiti za ulaznice male vrednosti ili jednokratno.

  • Čip: MF0ULX1  (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 640 bits

  RFID kartice FM11RFO8 i FM11RF32 su potpuno kompatibilne sa pametnim karticama serije MIFARE® Classic. Ova pametna kartica radi na frekvenciji 13,56MHz i usklađena je sa ISO 14443 Tip-A standardom. Imaju apsolutno identične parametre i funkcionalnosti, što ih čini idealnom alternativom po znatno pristupačnijim cenama.

  • Čip: FM11RF08 (datasheet)  / FM11RF32 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 1 KB ili 4 KB

  Beskontaktna kartica i-CODE SLI zasnovana je na RFID tehnologiji, usklađenoj sa RF interfejsom ISO15693 koji pruža bežične mogućnosti čitanja/pisanja velikog dometa. Maksimalna udaljenost čitanja/pisanja između pametne kartice i čitača je 1,5 m, ali stvarna udaljenost zavisi od snage polja koju generiše čitač i veličine njegove antene. Predstavlja odlično rešenje za kontrolu pristupa, identifikaciju itd.

  • Čip: SL2 ICS20 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO15693
  • Kapacitet: 1 KB

  NFC kartice - 13.56 MHz

  NFC čipovi su RFID čipovi koji se razlikuju samo po svom unutrašnjem sastavu. Rade sa HF frekvencijama (13,56MHZ) i slede RFID ISO14443 standard. Unutar čipova koji se smatraju NFC (Entitet koji je definisao ovu porodicu čipova je NFC FORUM) postoje čipovi koji su takođe prisutni u RFID HF 13.56MHz sekciji; pa zato što se neki od ovih čipova smatraju NFC kompatibilnim,  što znači da se pridržavaju smernica u vezi sa formatiranjem, ali nisu unapred formatirali memoriju.

  Vrste čipova: NXP NTAG213, NXP NTAG214, NXP NTAG215, NXP NTAG216, MIFARE Ultralight EV1 i i NFC kompatibilni MIFARE Ultralight C

  RFID kartica NTAG213 je najzastupljenija i visoko preporučena NFC čip kartica razvijena od strane NXP-a. Omogućava potpunu usklađenost sa tehničkim specifikacijama tipa NFC Forum Tag 2 i omogućava konfiguraciju NDEF (NFC format za razmenu podataka). Obično se koristi za mobilni novčanik, mikro-plaćanje, pametne oglase, E-kupone, NFC razglednice, upravljanje identitetom, SMS zahteve, poseta veb lokaciji, Bluetooth uparivanje, pristup zaštićenim podešavanjima na WiFi mreži itd.

  • Čip: NTAG213 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 144 bits

  RFID kartica NTAG215 je visoko kvalitetna NFC čip kartica razvijena od strane NXP-a. Ova kartica je u potpunosti usklađena sa tehničkim specifikacijama NFC Forum Tag 2, što omogućava konfiguraciju NDEF (NFC format za razmenu podataka). NTAG215 se često koristi za različite aplikacije, uključujući mobilne novčanike, mikro-plaćanja, pametne oglase, e-kupone, NFC razglednice, upravljanje identitetom, SMS zahteve, posete veb lokacijama, Bluetooth uparivanje, pristup zaštićenim podešavanjima na WiFi mrežama, i druge.

  Čip: NTAG215 (datasheet)
  Radna frekvencija: 13.56 MHz
  Programiranje: za čitanje i pisanje
  Protokol: ISO14443A
  Kapacitet: 504 bytes

  RFID kartica NTAG216 je NFC čip kartica razvijena od NXP-a. Ima iste funkcionalnosti kao i NTAG213, ali sa većom memorijom koja je dostupna za upotrebu. I to ga čini skupljim od NTAG213.

  • Čip: NTAG216 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 888 bits

  *NFC kompatibilan

  MIFARE Ultralight EV1 čip kartica predstavlja ekonomičniju varijantu NFC kartica. Čip koji se koristi u ovoj kartici dizajniran je za jednostavne primene i može se integrisati u tanje kartice. Ultralight EV1 kartica je nekodirani proizvod, idealan za karte male vrednosti ili jednokratnu upotrebu.

  • Čip: MF0ULX1  (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za čitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 640 bits

  Dizajn

  RFID kartica

  Crtani dizajn za Rfid Kartice

  Dizajn i priprema za štampanje RFID kartica

  Dizajn i priprema za štampanje RFID kartica se ne odlikuju nikakvim posebnim zahtevima, osim kada govorimo o štampačima za kartice sa direktnim štampanjem termičkim transferom. To su takozvani štampači identifikacionih kartica, gde se štampanje vrši direktno na samoj kartici, boja po boja, i najčešći je način štampanja kartica u malim količinama.

  U procesu laminiranja plastičnih kartica, gde se nalazi čip, a ponekad i sama antena, dobija se gotovo neprimetna udubljenja. Ova udubljenja ometaju otisak i na ovom mestu se često formira bela mrlja. Sve zavisi od debljine kartice, kvaliteta plastike i načina laminiranja kartice. Po pravilu, nedostaci otiska u području antene ne bi trebali biti vidljivi, ali gdje se čip nalazi u većini slučajeva vidljiv je s jedne ili sa obe strane kartice.

  Stoga je dobro u dizajnu unaprijed predvideti ovaj potencijalni problem i izbjeći štampanje u ovoj oblasti. Da biste to uradili, morate tačno znati koji čip ćete koristiti i gde se nalazi. U zavisnosti od rotacije same kartice, pozicioniranje čipa može imati 4 opcije, što je sasvim dovoljno da se napravi vrlo efikasan i lep dizajn kartice bez rizika od štamparskih grešaka.

  Mi imamo veliko iskustvo u štampanju RFID kartica sa visokokvalitetnom ofset tehnologijom i štampačima kartica, pa ako vam je potrebna konsultacija ili dizajn, rado ćemo Vam pomoći.

  Crtani dizajn za Rfid Kartice
  U trendu

  Digitalne NFC vizit kartice

  Delite svoje društvene profile jednim dodirom!

  Bez registracije, bez kreiranja profila, bez mesečne pretplate...
  potpuna sloboda!

  INSTAGRAM

  NFC vizit kartica

  Personalna Instagram digitalna NFC vizit kartica

  2.200 RSD

  LINKEDIN

  NFC vizit kartica

  Personalna Linkedin digitalna NFC vizit kartica

  2.200 RSD

  *Cena je finalna na dan porudžbine i u nju je uključen PDV. U cenu nije uključena dostava.

  Kako poručiti RFID kartice

  Proces naručivanja RFID kartica sa MHT Group je jednostavan i efikasan. Sve započinje vašim zahtevom. Da li želite da kreirate svoje kartice od početka ili već imate jasnu viziju? Bez obzira na vaše potrebe, naš tim je tu da vam pruži podršku.

  • Kontaktna forma: Pošaljite nam svoje zahteve putem formulara na sajtu, telefona ili e-maila.
  • Konsultacije: Naš tim će se javiti da zajedno prođemo kroz sve detalje narudžbine: od dizajna do budžeta.
  • Dizajn: Prema Vašim specifikacijama, naši dizajneri će osmisliti izgled Vaših kartica.
  • Odobrenje: Molimo Vas da proverite predloženi dizajn i dajete sugestije dok ne budete potpuno zadovoljni.
  • Proizvodnja: Nakon odobrenja dizajna, kreće proizvodnja kartica koristeći najbolje tehnologiju.
  • Isporuka: Vaše gotove kartice možete preuzeti kod nas ili će biti poslate na adresu koju odredite putem kurira.

  U MHT Group, naš cilj je da proces RFID kartica bude što jednostavniji i prijatniji za naše klijente. Uvek smo tu da pružimo pomoć

  Svratite kod nas na kafu
  Pošaljite upit
  Preko onlajn formulara
  Generali RFID Kartica Osiguranja
  Kopaonik Business forum SES legitimacija akreditacija
  Personalna Instagram digitalna NFC biznis kartica

   Brzo i Lako

  Formular za Naručivanje RFID kartica

  Iskoristite naš formular za naručivanje RFID kartica da biste brzo i lako pokrenuli proces izrade beskontaktnih kartica prilagođenih vašim specifičnim potrebama. Izrada kartica nikada nije bila jednostavnija!

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  Ime i Prezime