Rfid kartice

Štampane i Blanko RFID Kartice

NFC, Proximity i SMART

MHT Group nudi sve vrste RFID karticae na frekvencijama 125 KHz i 13,56 MHz.
Bele i ┼ítampane RFID kartice / NFC, Proximity i SMART kartice / Mifare. Odli─Źan kvalitet i povoljne cene!

RFID Kartice, cip karte, kartice za kotrolu pristupa, generali kartice
Sadr┼żaj
  Add a header to begin generating the table of contents

  RFID kartice

  ┬áMHT Group, nudimo ┼íirok spektar RFID kartica prilago─Ĺenih Va┼íim specifi─Źnim potrebama. Na┼ía ponuda uklju─Źuje ┼ítampane i blanko RFID kartice, koje se mogu koristiti u razli─Źitim aplikacijama, uklju─Źuju─çi kontrolu pristupa, identifikaciju, pra─çenje inventara, i mnoge druge.

  RFID, NFC, Proximity i Smart kartice - definicije

  RFID, NFC, Proximity i Smart kartice
  DEFINICIJE

  Pre svega, potrebno je da razjasnimo vrste beskontaktnih i pametnih kartica, da Vas upoznamo sa njihovim mogu─çnostima, a nakon toga da Vas bolje upoznamo sa ─Źipovima koje nudimo.

  RFID kartice

  RFID je skrac╠üenica od Radio frequency identification (u slobodnom prevodu ÔÇö Identifikacija putem radio frekvencije). Takvi ─Źipovi se oslanjaju na radio talase za prenos informacija, koji uklju─Źuje takozvane Proximity (Proxy) kartice, NFC kartice, Mifare kartice i jedan deo pametnih kartica. Koriste se razli─Źite RFID frekvencije, uklju─Źujuc╠üi 125 kHz niskofrekventne (LF), 13,56 MHz visokofrekventne kartice (HF) i kartice koje rade sa ultra-visokom frekvencijom (UHF) 860-960 MHz.

  Proximity (Proxy) kartice

  Izraz proximity kartice odnosi se na RFID kartice koje se koriste samo za identifikaciju pomoc╠üu ugra─Ĺenog serijskog broja. U naj─Źe┼íc╠üem slu─Źaju, to su niske frekvencijske kartice (125 KHz) koje su samo za ─Źitanje (bez moguc╠ünosti upisivanja informacija na ─Źip). Me─Ĺutim, ovaj izraz se mo┼że odnositi i na visokofrekventne kartice kao ┼íto su MIFARE, koje se, pored toga ┼íto je na njih mogu─çe upisati podatke, mogu koristiti i samo ─Źitanjem njihovog serijskog broja.

  NFC kartice

  NFC je samo podskup RFID-a, sa stro┼żijim pravilima i standardima koji se primenjuju, ┼íto ih ─Źini sigurnijim i omogu─çava br┼żi prenos informacija. Trenutni NFC ─Źipovi rade na frekvenciji 13,56MHz i zasnovani su na standardu ISO14443. Ali nisu svi ─Źipovi koji zadovoljavaju ovaj standard u skladu sa NFC-a.

  Pametne smart kartice

  Pametna ili smart kartica (engl. smart card) je plasti─Źna kartica koja u sebi ima ugra─Ĺen ─Źip integrisanog kola (engl. integrated circuit chip ICC). Pametne kartice koje imaju metalna polja za elektri─Źno povezivanje sa unutra┼ínjim ─Źipom i nazivaju se kontaktne smart kartice. Postoje i beskontaktne smart kartice koje su u skladu sa ISO / IEC 14443, poput MIFARE Classic i Mifare DesFire kartica.

  Hibridne kartice

  Ove kartice sadr┼że dva nezavisna ─Źipa, jedan za kontaktne operacije i drugi za beskontaktne. Svaki ─Źip radi nezavisno i ne deli memorijski prostor ili funkcionalnost. Dakle, mo┼że se re─çi da su to dve kartice koje su fizi─Źki integrisane u jednu. Primer ovakvih kartica mogu biti neke kreditne ili debitne kartice koje imaju mogu─çnost i kontaktnog i beskontaktnog pla─çanja, ali sa dva razli─Źita ─Źipa. Jednostavnim re─Źima, hibridne kartice su kao dve kartice u jednoj.

  Dvostruki interfejs

  Dual-Interface kartice: Za razliku od hibridnih, ove kartice imaju jedan ─Źip koji mo┼że da komunicira i kontaktima i bezkontaktno. ─îip deli memorijski prostor i funkcionalnosti izme─Ĺu kontaktnih i beskontaktnih interfejsa, ┼íto zna─Źi da obe metode pristupa koriste iste podatke i aplikacije na kartici. Ovo omogu─çava ve─çu fleksibilnost i jednostavniju implementaciju za organizacije koje ih koriste. Jednostavnim re─Źima, dual-interface kartice jedna kartica koja mo┼że da se koristi na dva na─Źina.

  Beskontaktne pametne kartice koriste tehnologiju radiofrekventne identifikacije (RFID) za be┼żi─Źnu komunikaciju sa ─Źita─Źem. Bakarna ili aluminijumska antena povezana je sa ─Źipom, a zatim je laminirana unutar kuc╠üi┼íta PVC kartice. Beskontaktne pametne kartice se razlikuju od osnovnih kartica sa memorijom po tome ┼íto poseduju vi┼íi nivo za┼ítite, ve─çi kapacitet memorije i procesore visoke sigurnosti. Koristimo PVC i PET materijal koji nam omoguc╠üava proizvodnju najtanjih ISO beskontaktnih pametnih kartica.

  RFID kartice koriste se za E-kartice, Iidentifikacione kartice, kartice lojalnosti kupaca ili kartice za javni prevoz, a mogu se koristiti kao sredstvo plac╠üanja. Zbog svoje visoke bezbednosti, ove kartice su pogodne kao memorijske kartice za podatke ili kao sigurnosni klju─Ź za sisteme pristupa i evidencije radnog vremena. ─îip kartice se mogu koristiti za razli─Źite platforme, a tako─Ĺe se mogu integrisati u postojec╠üe sisteme.

  Pošaljite upit
  Preko onlajn formulara
  U ponudi
  Rfid kartice koje nudimo

  Rfid kartice koje nudimo

  Blanko bele proximity kartice, Rfid i Mifare kartice, Izrada blanko belih RFID kartica

  Blanko RFID Kartice

  U ponudi imamo skoro sve vrste PROXIMITY / RFID, NFC i SMART kartica (blanko RFID kartice).

  • Nudimo kartice sa niskom frekvencijom koje rade na 125 KHz, idealne za aplikacije koje zahtevaju dugi domet ─Źitanja i jednostavnu implementaciju. Ove kartice su savr┼íene za kontrolu pristupa, identifikaciju, pra─çenje inventara, i druge primene.
  • Tako─Ĺe, u na┼íoj ponudi su i kartice visoke frekvencije koje rade na 13,56 MHz. Ove kartice pru┼żaju ve─çu sigurnost i mogu─çnost za slo┼żenije aplikacije, uklju─Źuju─çi beskontaktno pla─çanje, interaktivno ogla┼íavanje, i druge.

  Veli─Źina: 85,60 x 53,98 mm.
  Debljina: 0,8 mm (31 mil)
  Površina: sjajna

  Površina: mat
  Debljina: u rasponu 0,80 – 1,10 mm
  Bu┼íenje: moguc╠üe je bu┼íenje razli─Źitih standardnih rupa kako i prilago─Ĺeno CNC bu┼íenje.
  Magnetna traka: LoCo – HiCo

  Blanko rfid kartice – cena na┼íih blanko RFID kartica sa ─Źipom varira u zavisnosti od koli─Źine koju naru─Źujete i eventualnih dodatnih opcija. Da biste dobili preciznu cenovnu ponudu prilago─Ĺenu va┼íim specifi─Źnim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate i po┼íaljete upit.

  Mo┼żete preuzeti kartice direktno iz na┼íe kancelarije. Ukoliko vam vi┼íe odgovara, nudimo i opciju dostave na adresu po va┼íem izboru. Za dostavu koristimo usluge Post Express-a, a tro┼íkovi dostave se odre─Ĺuju prema njihovom va┼że─çem cenovniku.

  Izrada štampanih RFID kartica koje nudimo u MHT Grupi

  Štampane RFID Kartice

  U MHT Group, nudimo ┼ítampane RFID kartice koje su prilago─Ĺene va┼íim specifi─Źnim potrebama. ┬áTako─Ĺe nudimo izuzetno brzo ┼ítampanje u boji ili jednobojno, pomoc╠üu ┼ítampa─Źa za kartice, ili kartice koje su proizvedene visokokvalitetnom UV ofset ┼ítampom sa najboljim kvalitetom ┼ítampe za proizvodnju najatraktivnijih kartica.

  Ove kartice su idealne za razli─Źite primene, uklju─Źuju─çi kontrolu pristupa, identifikaciju, pra─çenje inventara, i druge. Tako─Ĺe, nudimo mogu─çnost personalizacije ┼ítampanih RFID kartica, uklju─Źuju─çi ┼ítampanje logotipa, izbor boja, i druge.

  Veli─Źina: 85,60 x 53,98 mm.
  Debljina: 0,8 mm (31 mil)
  Površina: sjajna

  Materjal: BIO plastika (EKO)
  Površina:
  mat
  Debljina: u rasponu 0,80 – 1,10 mm
  Personalizacija: imena, fotografija, štampanje serijskog broja, UID broja, bar koda
  Bu┼íenje: moguc╠üe je bu┼íenje razli─Źitih standardnih rupa kako i prilago─Ĺeno CNC bu┼íenje.
  Potpisni panel ili Greb-greb (Scratch off) panel
  Magnetna traka: LoCo – HiCo
  Posebne boje: srebrne, zlatne, bronzane i biserne metalik boje, Panton boje, UV nevidlivo mastilo
  Lak: Posebno UV lakiranje
  Dodatne: Zlatotisak i holograme

  Cena za ┼ítampanih RFID kartica sa cipom se odre─Ĺuje u zavisnosti od koli─Źine koja se naru─Źuje i dodatnih opcija, ako ih ima. Da biste dobili konkretnu cenovnu ponudu, molim vas, po┼íaljite upit

  Kartice se mogu preuzeti iz na┼íe kancelarije – Njego┼íeva 8, Beograd Vra─Źar. Po ┼żelji klijenta, kartice se mogu dostaviti na adresu koju on odredi. Dostava se vr┼íi uz pomo─ç Post Express-a, prema cenovniku koji odre─Ĺuje kurirska slu┼żba.

  Izrada drvenih RFID kartica MHT Grupa sa NFC ─Źipom, personalizovane putem laserskog graviranja

  Drvene RFID karte

  Pored uobi─Źajenih RFID kartica od plasti─Źnih (PVC) materijala, mo┼żemo Vam ponuditi i kartice od drvenih materijala sa beskontaktnim ─Źipom. Ove kartice sa klju─Źem su 100% bez plastike, 100% biorazgradive i odr┼żive. Ove privla─Źne, impresivne i atraktivne drvene kartice mogu biti razli─Źitih oblika i veli─Źina. Mogu se napraviti od razli─Źitog drveta, laserski gravirati, ┼ítampati u boji ili kombinovati.

  Veli─Źina: 85,60 x 53,98 mm.
  Debljina: 1,5 mm – 3 mm

  Laserska personalizacija: imena, štampanje serijskog broja, UID broja, bar koda
  Bu┼íenje: prilago─Ĺeno CNC bu┼íenje.
  Magnetna traka: LoCo – HiCo
  Štampanje: ofset CMYK štampa

  Cena na┼íih ┼ítampanih RFID kartica sa ─Źipom varira u zavisnosti od koli─Źine koju naru─Źujete i eventualnih dodatnih opcija. Da biste dobili preciznu cenovnu ponudu prilago─Ĺenu va┼íim specifi─Źnim potrebama, molimo vas da nas kontaktirate i po┼íaljete upit.

  Mo┼żete preuzeti kartice direktno iz na┼íe kancelarije, koja se nalazi na adresi Njego┼íeva 8, Beograd, Vra─Źar. Ako vam vi┼íe odgovara, nudimo i opciju dostave na adresu po va┼íem izboru. Za dostavu koristimo usluge Post Express-a, a tro┼íkovi dostave se odre─Ĺuju prema njihovom va┼że─çem cenovniku.

  U ponudi

  Vrste RFID ─îipova

  Nudimo ┼íirok asortiman pametnih ─Źipova koji koriste vodec╠üu tehnologiju u industriji od NXP Mifare┬«, NTAG┬«, EM Microelectronic i Fudan.

  Glavne komponente RFID kartica su mikro─Źip i antena. Mikro─Źip kontroli┼íe svu komunikaciju sa ─Źita─Źem, kao i skladi┼ítenje podataka, ┼íifrovanje podataka i bezbednost pristupa. RFID ─Źip je pasivan element, stoga nema potrebe za bilo kakvim unutra┼ínjim napajanjem (baterijom). Snagu crpi iz magnetne komponente RF rezonantne frekvencije koju generi┼íe ─Źita─Ź. Podaci se prenose moduliranjem rezonantne frekvencije.

  Postoje razli─Źite vrste mikro─Źipova koji se mogu koristiti, od jednostavnih do visoko sofisticiranih za podr┼íku vi┼íe aplikacija.

  125 KHz - nisko-frekventne (Low Frequency - LF)

  Vrste ─Źipova: TK4100/EM4100, EM4200, EM4102, T5577, Hitag 1&2

  Op┼íti opseg frekvencija: 30 – 300 kHz

  Opseg primarne frekvencije: 125 – 134 kHz

  Opseg ─Źitanja: do 10 centimetara (u zavisnosti od ─Źita─Źa)

  Primene: prac╠üenje ┼żivotinja, kontrola pristupa i radnog vremena itd.

  Prednosti: Dobro radi u blizini te─Źnosti i metala

  Mane: Vrlo kratak opseg ─Źitanja, ograni─Źen broj memorije, niska brzina prenosa podataka

  Beskontaktna kartica TK4100 je svetski poznat ─Źip kompatibilan sa EM4100 (EM-marine), identi─Źnih performansi, ali ni┼że cene proizvodnje! Svaka TK4100 kartica ima jedinstveni serijski broj. To je odli─Źno re┼íenje za sisteme kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, koji ne zahtevaju veoma visok nivo bezbednosti.

  • ─îip: đóđÜ4100 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: samo za ─Źitanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 64 bits

  EM4102 je popularna RFID ISO kartica koja radi na frekvenciji od 125KHz i mo┼że je ─Źitati ┼íirok spektar ─Źita─Źa za kontrolu pristupa. Ove kartice nude 64 -bitnu memoriju i pru┼żaju idealnu povr┼íinu za ┼ítampanje koriste─çi ┼ítampa─Ź kartica.

  • ─îip: EM4102 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: samo za ─Źitanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 64 bita

  Beskontaktna kartica EM4200 je ┼íiroko rasprostranjena RFID tehnologija. To je a┼żurirana verzija kartica EM4100 / EM4102. Svaka proximity kartica EM4200 ima jedinstveni serijski broj.

  • ─îip: EM4200 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: samo za ─Źitanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 128 bits

  TK5577 RFID kartica je LF beskontaktna kartica od 125 kHz, koja koristi originalni ATM5577 (skrac╠üeno T5577) ─Źip. Za razliku od kartica EM4200, EM4102 i TK4100, kartica TK5577 je kartica za vi┼íekratno upisivanje u koju mo┼żete prepisati podatke. Kartica T5577 je bez identifikacionog broja (UID). ID se mora izabrati i upisati pomoc╠üu T5577 kompatibilnog ─Źita─Źa. Kapacitet skladi┼ítenja T5577 kartice nije veliki, ali ima bogatu i fleksibilnu konfiguraciju i na─Źin rada.

  • ─îip: Atmel ATA5577 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO 11784/11785
  • Kapacitet: 330 bits

  HITAG 1 je razvila kompanija NXP u nameri da bude i transponder i 125khz RFID kartica i da ima mogu─çnos da se na njoj mo┼że upisivati informacija. HITAG 1 transponderi imaju znatno ve─çi kapacitet memorija u odnosu na druge ─Źipove i pru┼żaju 2048bita (256 bajta) EEPROM memorija koja je formatirana u particije 32 bita.┬á

  • ─îip: HT1x (datasheet)
  • Radna frekvencija: 125 kHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: HITAG 1
  • Kapacitet: 2048 bits

  13.56 MHz - visoko-frekventne (High Frequency - HF)

  Vrste ─Źipova: MIFARE Classic, MIFARE Ultralight EV1, MIFARE Ultralight C, MIFARE Plus, MIFARE Desfire, i-CODE SLI

  Opseg primarne frekvencije: 13.56 MHz

  Opseg ─Źitanja: do 30 centimetara (u zavisnosti od ─Źita─Źa)

  Primene: kontrola pristupa i radnog vremena, legitimacije, Kazino kartice, NFC aplikacije

  Prednosti: NFC globalni protokoli, veće opcije memorije, globalni standardi

  Mane: Kratki opseg ─Źitanja, niska brzina prenosa podataka

  MIFARE Classic 1K S50 je jedna od najzastupljenijih visokofrekventnih beskontaktnih ─Źip kartica. Ova pametna kartica radi na frekvenciji 13,56MHz i uskla─Ĺena je sa ISO 14443 Tipe-A standardom. Naj─Źe┼í─çe se koristi u izdavanju karata za javni prevoz, upravljanju pristupom, sistemu E-bankinga, lojalne kartice itd.

  • ─îip: MF1 IC S50 (datasheet)┬á / MF1 MOA4 S70 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 1 KB ili 4 KB

  NXP MIFARE Plus┬« EV1 je napredna verzija MIFARE Plus RFID ─Źipa koja nudi pro┼íireni skup funkcija za omogu─çavanje usluga preko vazduha i selektivnih nadogradnji bezbednosno relevantnih aplikacija. Ovaj ─Źip koristi napredni standard za enkripciju (AES) za autentifikaciju, za┼ítitu integriteta podataka i enkripciju podataka.

  MIFARE Plus┬« EV1 se koristi u razli─Źitim aplikacijama, uklju─Źuju─çi javni prevoz, upravljanje pristupom, pla─çanje, lojalnost, univerzitetske kartice, elektronsko napla─çivanje putarine i parkiranje.

  • ─îip:┬áMF1PH4131DA6 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO 14443-4
  • Kapacitet: 2K or 4K EEPROM

  MIFARE DESFire EV1 beskontaktna kartica sadr┼żi 2K, 4K ili 8K bajtova EEPROM memorije sa brzim programiranjem i idealna je za programerska re┼íenja i provajdere koji ┼żele da kombinuju i podr┼że vi┼íe primena na jednoj pametnoj kartici. U potpunosti je u skladu sa zahtevima za brz i siguran prenos podataka, fleksibilnu organizaciju memorije i interoperabilnost sa postojec╠üom infrastrukturom.

  • ─îip: MF3ICDx21_41_81 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 2 KB, 4 KB ili 8 KB

  *NFC kompatibilan

  MIFARE Ultralight EV1 ─Źip kartica je mnogo ekonomi─Źnija NFC kartica. ─îip koji koristi dizajniran je u pojednostavljenom na─Źinu primene i mo┼że se ugraditi u kartice tanjih dimenzija. Ultralaka EV1 kartica je nekodiran proizvod koji se mo┼że koristiti za ulaznice male vrednosti ili jednokratno.

  • ─îip: MF0ULX1┬á (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 640 bits

  RFID kartice FM11RFO8 i FM11RF32 su potpuno kompatibilne sa pametnim karticama serije MIFARE┬« Classic. Ova pametna kartica radi na frekvenciji 13,56MHz i uskla─Ĺena je sa ISO 14443 Tip-A standardom. Imaju apsolutno identi─Źne parametre i funkcionalnosti, ┼íto ih ─Źini idealnom alternativom po znatno pristupa─Źnijim cenama.

  • ─îip: FM11RF08 (datasheet)┬á / FM11RF32 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 1 KB ili 4 KB

  Beskontaktna kartica i-CODE SLI zasnovana je na RFID tehnologiji, uskla─Ĺenoj sa RF interfejsom ISO15693 koji pru┼ża be┼żi─Źne moguc╠ünosti ─Źitanja/pisanja velikog dometa. Maksimalna udaljenost ─Źitanja/pisanja izme─Ĺu pametne kartice i ─Źita─Źa je 1,5 m, ali stvarna udaljenost zavisi od snage polja koju generi┼íe ─Źita─Ź i veli─Źine njegove antene. Predstavlja odli─Źno re┼íenje za kontrolu pristupa, identifikaciju itd.

  • ─îip: SL2 ICS20 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO15693
  • Kapacitet: 1 KB

  NFC kartice - 13.56 MHz

  NFC ─Źipovi su RFID ─Źipovi koji se razlikuju samo po svom unutra┼ínjem sastavu. Rade sa HF frekvencijama (13,56MHZ) i slede RFID ISO14443 standard. Unutar ─Źipova koji se smatraju NFC (Entitet koji je definisao ovu porodicu ─Źipova je NFC FORUM) postoje ─Źipovi koji su tako─Ĺe prisutni u RFID HF 13.56MHz sekciji; pa zato ┼íto se neki od ovih ─Źipova smatraju NFC kompatibilnim,┬á ┼íto zna─Źi da se pridr┼żavaju smernica u vezi sa formatiranjem, ali nisu unapred formatirali memoriju.

  Vrste ─Źipova: NXP NTAG213, NXP NTAG214, NXP NTAG215, NXP NTAG216, MIFARE Ultralight EV1 i i NFC kompatibilni MIFARE Ultralight C

  RFID kartica NTAG213 je najzastupljenija i visoko preporu─Źena NFC ─Źip kartica razvijena od strane NXP-a. Omoguc╠üava potpunu uskla─Ĺenost sa tehni─Źkim specifikacijama tipa NFC Forum Tag 2 i omoguc╠üava konfiguraciju NDEF (NFC format za razmenu podataka). Obi─Źno se koristi za mobilni nov─Źanik, mikro-plac╠üanje, pametne oglase, E-kupone, NFC razglednice, upravljanje identitetom, SMS zahteve, poseta veb lokaciji, Bluetooth uparivanje, pristup za┼ític╠üenim pode┼íavanjima na WiFi mre┼żi itd.

  • ─îip: NTAG213 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 144 bits

  RFID kartica NTAG215 je visoko kvalitetna NFC ─Źip kartica razvijena od strane NXP-a. Ova kartica je u potpunosti uskla─Ĺena sa tehni─Źkim specifikacijama NFC Forum Tag 2, ┼íto omogu─çava konfiguraciju NDEF (NFC format za razmenu podataka). NTAG215 se ─Źesto koristi za razli─Źite aplikacije, uklju─Źuju─çi mobilne nov─Źanike, mikro-pla─çanja, pametne oglase, e-kupone, NFC razglednice, upravljanje identitetom, SMS zahteve, posete veb lokacijama, Bluetooth uparivanje, pristup za┼íti─çenim pode┼íavanjima na WiFi mre┼żama, i druge.

  ─îip: NTAG215 (datasheet)
  Radna frekvencija: 13.56 MHz
  Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  Protokol: ISO14443A
  Kapacitet: 504 bytes

  RFID kartica NTAG216 je NFC ─Źip kartica razvijena od NXP-a. Ima iste funkcionalnosti kao i NTAG213, ali sa vec╠üom memorijom koja je dostupna za upotrebu. I to ga ─Źini skupljim od NTAG213.

  • ─îip: NTAG216 (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 888 bits

  *NFC kompatibilan

  MIFARE Ultralight EV1 ─Źip kartica predstavlja ekonomi─Źniju varijantu NFC kartica. ─îip koji se koristi u ovoj kartici dizajniran je za jednostavne primene i mo┼że se integrisati u tanje kartice. Ultralight EV1 kartica je nekodirani proizvod, idealan za karte male vrednosti ili jednokratnu upotrebu.

  • ─îip: MF0ULX1┬á (datasheet)
  • Radna frekvencija: 13.56 MHz
  • Programiranje: za ─Źitanje i pisanje
  • Protokol: ISO14443A
  • Kapacitet: 640 bits

  Dizajn

  RFID kartica

  Crtani dizajn za Rfid Kartice

  Dizajn i priprema za štampanje RFID kartica

  Dizajn i priprema za ┼ítampanje RFID kartica se ne odlikuju nikakvim posebnim zahtevima, osim kada govorimo o ┼ítampa─Źima za kartice sa direktnim ┼ítampanjem termi─Źkim transferom. To su takozvani ┼ítampa─Źi identifikacionih kartica, gde se ┼ítampanje vr┼íi direktno na samoj kartici, boja po boja, i naj─Źe┼íc╠üi je na─Źin ┼ítampanja kartica u malim koli─Źinama.

  U procesu laminiranja plasti─Źnih kartica, gde se nalazi ─Źip, a ponekad i sama antena, dobija se gotovo neprimetna udubljenja. Ova udubljenja ometaju otisak i na ovom mestu se ─Źesto formira bela mrlja. Sve zavisi od debljine kartice, kvaliteta plastike i na─Źina laminiranja kartice. Po pravilu, nedostaci otiska u podru─Źju antene ne bi trebali biti vidljivi, ali gdje se ─Źip nalazi u vec╠üini slu─Źajeva vidljiv je s jedne ili sa obe strane kartice.

  Stoga je dobro u dizajnu unaprijed predvideti ovaj potencijalni problem i izbjec╠üi ┼ítampanje u ovoj oblasti. Da biste to uradili, morate ta─Źno znati koji ─Źip c╠üete koristiti i gde se nalazi. U zavisnosti od rotacije same kartice, pozicioniranje ─Źipa mo┼że imati 4 opcije, ┼íto je sasvim dovoljno da se napravi vrlo efikasan i lep dizajn kartice bez rizika od ┼ítamparskih gre┼íaka.

  Mi imamo veliko iskustvo u ┼ítampanju RFID kartica sa visokokvalitetnom ofset tehnologijom i ┼ítampa─Źima kartica, pa ako vam je potrebna konsultacija ili dizajn, rado c╠üemo Vam pomoc╠üi.

  Crtani dizajn za Rfid Kartice
  U trendu

  Digitalne NFC vizit kartice

  Delite svoje društvene profile jednim dodirom!

  Bez registracije, bez kreiranja profila, bez mese─Źne pretplate...
  potpuna sloboda!

  INSTAGRAM

  NFC vizit kartica

  Personalna Instagram digitalna NFC vizit kartica

  2.200 RSD

  LINKEDIN

  NFC vizit kartica

  Personalna Linkedin digitalna NFC vizit kartica

  2.200 RSD

  *Cena je finalna na dan porud┼żbine i u nju je uklju─Źen PDV. U cenu nije uklju─Źena dostava.

  Kako poru─Źiti RFID kartice

  Proces naru─Źivanja RFID kartica sa MHT Group je jednostavan i efikasan. Sve zapo─Źinje va┼íim zahtevom. Da li ┼żelite da kreirate svoje kartice od po─Źetka ili ve─ç imate jasnu viziju? Bez obzira na va┼íe potrebe, na┼í tim je tu da vam pru┼żi podr┼íku.

  • Kontaktna forma: Po┼íaljite nam svoje zahteve putem formulara na sajtu, telefona ili e-maila.
  • Konsultacije: Na┼í tim ─çe se javiti da zajedno pro─Ĺemo kroz sve detalje narud┼żbine: od dizajna do bud┼żeta.
  • Dizajn: Prema Va┼íim specifikacijama, na┼íi dizajneri ─çe osmisliti izgled Va┼íih kartica.
  • Odobrenje: Molimo Vas da proverite predlo┼żeni dizajn i dajete sugestije dok ne budete potpuno zadovoljni.
  • Proizvodnja: Nakon odobrenja dizajna, kre─çe proizvodnja kartica koriste─çi najbolje tehnologiju.
  • Isporuka: Va┼íe gotove kartice mo┼żete preuzeti kod nas ili ─çe biti poslate na adresu koju odredite putem kurira.

  U MHT Group, na┼í cilj je da proces RFID kartica bude ┼íto jednostavniji i prijatniji za na┼íe klijente. Uvek smo tu da pru┼żimo pomo─ç

  Pošaljite upit
  Preko onlajn formulara
  Generali RFID Kartica Osiguranja
  Kopaonik Business forum SES legitimacija akreditacija
  Personalna Instagram digitalna NFC biznis kartica

   Brzo i Lako

  Formular za Naru─Źivanje RFID kartica

  Iskoristite na┼í formular za naru─Źivanje RFID kartica da biste brzo i lako pokrenuli proces izrade beskontaktnih kartica prilago─Ĺenih va┼íim specifi─Źnim potrebama. Izrada kartica nikada nije bila jednostavnija!

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  Ime i Prezime